Boek een stoel,- of sportmasseur

Maak een evenement compleet of geef een origineel kado

Binnenkort een vergadering, evenement of opening? 

Boek een stoelmassage.

Binnenkort een evenement, opening, beurs of zou het leuk zijn de klanten eens iets extra's aan te bieden? Boek ons dan voor een stoelmassage op de locatie.

Evenement, beurs of opening?

Waarvoor zorgen wij?

Natuurlijk voor een gezellige sfeer naast de zorg en aandacht door een ontspannen stoelmassage. De duur van een stoelmassage en de tijd dat wij aanwezig zijn wordt van te voren met u doorgenomen.


Eisen locatie:

De locatie dient per stoelmasseur minimaal te voldoen aan een ruimte van 2.5m x 2.5m. Verder vragen wij om een plek die is afgeschermd van zon, regen en wind.

Voor meer informatie over het boeken van een stoelmasseur komen wij graag langs of bel ons even..

Geef een stoelmassage kado.

Heeft de salesafdeling zijn target gehaald, is er een jubileum van een gewaardeerde collega? Een bloemetje is altijd een fijn gebaar naar een collega, gewaardeerde klant of zakenpartner. Iets heel anders dan een bos bloemen, is een bedankje in de vorm van een stoelmassage.

Geef als kado een stoelmassage, een ontspannen ervaring, gezond en origineel.

Sportmassage evenement

Als NGS gediplomeerd sportmasseur zijn wij te boeken voor amateur, (semi) professionele sport-evenementen en sportieve bedrijfsevenementen.

Super ervaring gehad, alles was netjes verzorgt en iedereen was blij met de sportmassage na het hardlopen. Persoonlijk nog goed geholpen met mijn (helaas) verzwikte enkel. 

Martijn

Voor kleinere evenementen zijn wij te boeken zodat voldaan wordt aan de eis dat een EHBO post op uw evenement aanwezig moet zijn. De aanwezigheid van een EHBO post, naast de kennis en ervaring als NGS sportmasseur, draagt bij aan het welslagen van het evenement.

Bij grotere evenementen werken wij samen met andere leden van het Rode Kruis.


Kennismaken?