Coach voor een gezonde leefstijl, welke coach moet je dan kiezen?

Verschillende soorten coaches bij verandering van leefstijl:

Verandering van leefstijl is erg algemeen. Als er begeleiding van een coach wenselijk is dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Vooraf zou daarom moeten worden nagedacht over wat het doel is. Wat wil je bereiken voor jezelf of als organisatie voor het personeel?

Onderaan deze pagina staan vier voorbeelden van begeleiding die mogelijk aansluiten bij de wens om een coach in te zetten voor een gezonde leefstijl. De gesprekken met een coach kunnen face-to-face plaatsvinden, maar vaak ook online. Voor een coachtraject kan bij Vitabreak gekozen worden uit drie mogelijkheden:
  • Zelf aan de slag via de online te volgen trainingen met opdrachten die je voor jezelf thuis kunt maken.
  • Zelf aan de slag via de online te volgen trainingen met opdrachten die je zelf thuis maakt, maar met begeleiding van een coach.
  • Face-to-face gesprekken met een coach online via videochat, zoals een programma vergelijkbaar met Skype of op afspraak op locatie.

Bij interesse in een gesprek met een coach als het gaat om verandering van leefstijl, gezonder eten en begeleiding bij o.a. afvallen kan je op deze pagina contact opnemen voor meer informatie, zodat je de juiste keuze kunt maken.

Contact opnemen kan natuurlijk ook altijd als je twijfelt of ondersteuning van een coach op het gebied van gezondheid en vitaliteit iets voor je is.

Geïnteresseerd in online coaching of liever zelf aan de slag?

Bekijk de online diensten bij Vitabreak dan op de volgende pagina's:


Online trainingen en coaching via de werkgever over vitaliteit. 

Online trainingen en coaching als particulier over vitaliteit.

 
Reactie plaatsen