Naar een coach? Wanneer, waarom en welke coach?

Bij een coach dacht je misschien direct aan een coach bij sport, maar er zijn meer soorten coaches. In deze kennisbank kan je daar meer over lezen, zodat je een idee hebt van wanneer of waarom je kunt overwegen naar een coach te gaan en naar welke coach je dan zou kunnen gaan.

Je vindt hier meer informatie over coaching bij stress, overspannen zijn en burn-out. Bekijk ook eens de informatie over een coach die kan helpen bij voeding, bewegen en leefstijlveranderingen als het gaat om vitaliteit.

Er zijn namelijk voor verschillende gebieden, verschillende coaches. Een aantal omschrijvingen van wat de coach doet kan je hier vinden, zodat je wat meer inzicht kunt krijgen in welke soorten coaches er bestaan en voor welk doel je er naar toe zou gaan.

Een coach traject kan je aangaan face to face. Je ontmoet dan de coach op een locatie wat kan zijn een coachruimte of op het werk, maar afspraken kunnen ook gemaakt worden bij jou thuis of buiten in de natuur. Lees bijvoorbeeld meer over wandelcoaching waarbij je samen met de coach buiten in gesprek gaat of de sessies met je wandelcoach buiten afwisselt met afspraken op locatie.