Wat kost een stoelmassage niet?

Stoelmassage bedrijven

Starten met een programma voor stoelmassage op het werk?

Ontdek de belangrijkste benefits van stoelmassage op het werk:

Stoelmassage bedrijven de voordelen: Al na 15 minuten. 

Wat doet een 15 minuten durende stoelmassage?

Het komt neer op een kwart van een lunchpauze en 3/4 van een dutje . Maar een 15 minuten durende massage op de werkplek kan een volledige verbetering betekenen van het hele bedrijf .

Een stoelmassage is heerlijk om te krijgen maar het doet zo veel meer dan alleen een fijn gevoel geven.


 • Vermindering van klachten aan nek, rug en schouders.
 • Tegen hoofdpijnklachten
 • Draagt bij aan algemeen welzijn van medewerkers
 • Stressvermindering
 • Verbetering van concentratie.
 • Meer werkplezier
 • Verlaging ziekteverzuim

Of u nu maandelijks, per twee weken of wekelijks zorgt voor de mogelijkheid van stoelmassage, een stoelmassage programma komt met vele voordelen zowel voor werkgever als voor de werknemers.

Enkele voordelen: 

Bewezen effectief bij spanning en stress op het werk. Een massage zorgt voor de aanmaak van zogenaamde "feel good" hormonen 

Stoelmassage zorgt voor een betere bloedsomloop en afvoer van afvalstoffen. 

Vroegtijdige hulp bij klachten aan nek, schouders, rug en armen. Deelnemers worden op tijd doorverwezen. 

Zeer gewaardeerde arbeidsvoorwaarde

De Belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van zijn werknemers. Stoelmassages horen daarbij en worden door de Belastingdienst als vrije verstrek¼€king gezien als aan de voorwaarden voldaan wordt.

In welke regio geven wij stoelmassages bij bedrijven en wat zijn de kosten?

Stoelmassages bij bedrijven worden gegeven in de regio:

  • Rotterdam
  • Gouda
  • Zoetermeer
  • Waddinxveen
  • Nieuwerkerk aan den ijssel
  • Capelle aan den ijssel
  • Krimpen aan den ijssel
  • Moordrecht
  • Zevenhuizen

Kosten stoelmassage op het werk: 

Stoelmassage op het werk is al te boeken¹ voor 16 euro per massage van 15 minuten excl. eventueel bijkomende parkeerkosten in de directe omgeving van de locatie.


 • Reiskosten zijn inbegrepen in bovenstaand tarief. 
 • ¹ Minimale afname van 6 massages per werkdag bij 15 min.


De genoemde tarieven zijn richtprijzen en zijn exclusief 21% BTW. Bovengenoemde bedragen zijn niet de werkelijke kosten omdat massage op het werk fiscaal voordeel oplevert. 

Stoelmassage op de beurs of evenement

Stoelmassage is een geweldige manier om verkeer naar de beursstand te verkrijgen. Tover een saaie en vermoeiende beurs om tot een verkwikkende en stimulerende en krijg meer tijd om in contact te komen met bezoekers.

De voordelen van een NGS sportmasseur bij bedrijfsmassage

NGS Sportmasseur.

Naast professioneel stoelmasseur zijn wij opgeleid als NGS-Sportmasseur. Onze expertise staat hierdoor niet alleen garant voor een geweldige ervaring maar ook zijn wij in staat om een juiste interpretatie te maken van de wensen en behoeften bij (sportgerelateerde) klachten van uw medewerkers.


Vooraf aan de massage maken wij kennis met de medewerkers die meedoen aan dit programma en hanteren wij een intake volgens de normen van de NGS. Zo bent u zeker van een professionele partner.

Kinesio tapen.

Het kan voorkomen dat bepaalde klachten meer aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan rugklachten, een tennisarm of beginnende RSI. Kinesio tapen ondersteund het herstel van spiergerelateerde aandoeningen.


Kinesio tapen verminderd pijn, zwelling, verbetering van de spierfunctie en zorgt voor een correctie van de houding. Wilt u hier meer informatie over? Bestel dan onze gratis brochure.

Wij zien stoelmassage op het werk niet als een eenmalige dienst.

preventie van klachten door massage op het werk.

Massage wordt al eeuwen gebruikt in verschillende culturen, over de hele wereld bij klachten, maar ook ter preventie. Uit onderzoek blijkt dat massage op de werkplek voordelen biedt zowel voor de werkgever als voor de algehele gezondheid, geluk en tevredenheid van personeel..


Een regelmatige massage op het werk draagt bij aan de strategie van een succesvol bedrijf. Een gezond bedrijf kan niet zonder gezonde medewerkers. Massage op de werkplek zorgt voor preventie van klachten die ziekteverzuim veroorzaken.

Starten met een stoelmassage programma?

Klik op onderstaande knop en vertel ons over uw wensen en doelstelling. Omdat een stoelmassage programma geen "one size fits all" programma is, komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Naar wens is een gratis proefmassage mogelijk.

Meer informatie en nieuws over stoelmassage bij bedrijven

Nieuws,- blogberichten over stoelmassage

Informatie stoelmassage bij bedrijven boeken

Stoelmassage arbo en belastingdienst