Bedrijfs-stoelmassage Waddinxveen

Bedrijfs-stoelmassage Waddinxveen

Op zoek naar een stoelmasseur voor een bedrijfsmassage in Waddinxveen? 


Vitabreak is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, dichtbij Waddinxveen waardoor ook Waddinxveen tot het gebied behoort waar de stoelmassages door Vitabreak op locatie worden aangeboden.

Waarom bedrijven kiezen voor een stoelmassage op het werk:

✓ Om de gezondheid en vitaliteit van personeel

✓ Voor het verbeteren van concentratie, productiviteit, motivatie en creativiteit.

✓ Om personeel te stimuleren naar een gezondere levenswijze.

✓ Omdat een korte werkonderbreking d.m.v. een stoelmassage een positieve invloed heeft op de werksfeer.

✓ Omdat de moderne werkgever meegaat met zijn tijd en een stoelmassage niet meer weg te denken is uit het bedrijfsleven.

✓ Ter preventie van klachten aan rug, nek, schouders en armen als het personeel veel achter het bureau werkt en vaak achter  de computer.

Nog niet overtuigd om een stoelmasseur regelmatig langs te laten komen? Lees hier nog meer voordelen.

 

Vier massages gedurende twee maanden.  Boeken van een stoelmassage tips


Als je de medewerkers een regelmatige stoelmassage wilt aanbieden dan wil je misschien eerst eens inventariseren of het wel een succes zal kunnen worden voordat er een contract wordt aangegaan voor een langere periode.

Daarom kan het een goed idee zijn om eerst eens een stoelmassage aan te bieden voor een paar weken voordat de masseur de vaste stoelmasseur wordt.

Probeer daarom Vitabreak eens uit voor twee maanden waarin op vooraf besproken momenten de masseur langskomt. De personen die het uit willen proberen kunnen zich van te voren inschrijven. Er zal vooraf een intake plaatsvinden en achteraf een vragenformulier ingevuld worden om de massages te evalueren. Zo kan eenvoudig gezien worden of een regelmatige stoelmassage ook iets is voor jouw onderneming.

Meer weten om ervoor te zorgen dat de planning van stoelmassage goed verloopt?  Lees 8 manieren van inventarisatie tot overleg met de masseur.

 

Haal het beste uit het team met een regelmatige stoelmassage


StoelmassageHet beste uit het team halen met een stoelmassage als bedrijfsmassage in Waddinxveen? Neem contact op via het contactformulier of bel voor direct contact.
Reactie plaatsen