Bedrijfsmassage Nieuwerkerk aan den IJssel

Bedrijfsmassage Nieuwerkerk aan den IJssel

Professionele stoelmassage in Nieuwerkerk aan den IJssel

Een professionele stoelmassage in uw bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel? Voorkom hoge werkstress en verbeter het energiegevoel door een massage op het werk aan te bieden onder werktijd.

Zo’n massage duurt meestal 15 tot 20 minuten per persoon maar het is ook mogelijk om langere massages te boeken bijvoorbeeld van een half uur. De stoelmassage op het werk is laagdrempelig. De kleding kan worden aangehouden dus het is een massage waar even tussendoor van genoten kan worden.

Stoelmassage voordelen

Stoelmassage een goede start van de werkdag.


Vaak gunnen mensen zich het niet om even van het werk een korte pauze te nemen. Het is vaak druk en er is altijd wel iets te doen. De telefoon rinkelt constant, 200 tot 300 e-mails per dag doornemen is niet ongewoon meer en dat allemaal naast het werk dat gedaan moet worden. Soms kan dat wat te veel zijn. Een stoelmassage brengt dan even rust waarna weer met de volle concentratie en energie gewerkt kan worden.

Het is aangetoond dat de gemiddelde mens zijn concentratie verliest op verschillende momenten op de werkdag. We kennen niet alleen de lunchdip en de dip rond de klok van vier uur. Er zijn verschillende momenten op een dag waarbij iemand niet geconcentreerd en productief werkt. Al zou de persoon het nog zo graag willen, vier uur achter elkaar concentreren op hetzelfde niveau is niet mogelijk.

[tweetquote]Een goede start van de werkdag kan al zoveel verschil uitmaken van hoe de dag verder verloopt. Een stoelmassage is daar zeker de manier voor.[/tweetquote]

Waarschijnlijk heeft u al over de voordelen van een regelmatige massage op de werkplek gehoord. Hier staan die voordelen nog eens voor u op een rij.

Als u geïnteresseerd bent in de reden waarom een massage zo goed voor ons is, lees dan het artikel over een stoelmassage inzetten als Vitabreak. Daarin kunt u lezen dat het niet alleen om een verbetering van de concentratie en productiviteit gaat maar ook wat het doet met het zelfvertrouwen.

Wilt u ook een stoelmassage in uw bedrijf als vitabreak voor uw team?


Neem dan contact op via ons contactformulier. Dat formulier vindt u hier.

Vitabreak verzorgt stoelmassages in Nieuwerkerk aan den IJssel al vanaf 1 uur. Dat betekent bij een massage van 15 minuten per persoon dat er dus vier personen per afspraak van een korte stoelmassage kunnen genieten.

Voor bedrijfsmassage’s in Nieuwerkerk aan den IJssel worden er geen reiskosten in rekening gebracht.
Reactie plaatsen