Video Aspect Ratio: 16:9


Vitabreak programma's 


Voor meer gezondheid en vitaliteit zelfstandig 

te volgen of met behulp van een coach.Meer informatie
Visie van Vitabreak

Vitabreak vitaliteitsprogramma's 

      Trainingen voor lichamelijke, mentale en emotionele gezondheid.


Onderwerpen zijn onderverdeeld in:

  • Voeding
  • Bewegen
  • Ontspanning
  • Persoonlijk leiderschap
  • Het krijgen van meer (levens) energie


Waarbij het gaat om:

  • Begeleiding en motiveren bij gedragsverandering
  • Persoonlijke groei
  • Werken met positieve gezondheid

Vitaliteitsprogramma's vitabreak

Meer levensenergie? Volg de trainingen online

Zelf aan de slag met E-learing programma's

De trainingen geven je inzicht in wat jouw vitaliteit beïnvloedt en geven inspiratie over wat jij kunt doen om je vitaliteit te verhogen en te behouden. Iedereen is verschillend en wat voor de één bijdraagt aan de vitaliteit, kan voor de ander juist het tegenovergestelde veroorzaken. Je eigen weg bewandelen is het allerbelangrijkst en daar krijg je met deze trainingen meer inzicht in en de tools om je eigen gezondheid en vitaliteit stap voor stap te verbeteren.

Begeleiding door een online coach

Samen aan de slag met een online persoonlijke coach

Natuurlijk kunnen er vragen zijn en kan het heel fijn zijn om, bij het werken aan een gezonder en vitaler jij, begeleiding te krijgen. Niet alleen over de trainingen, maar begeleiding bij jouw unieke wensen en situatie. Een online coach helpt je stap voor stap om te werken aan het doel dat jij voor ogen hebt te bereiken. Daar hoef je zelfs de deur niet voor uit. In een veilige online omgeving ga je samen met jouw coach aan de slag.

Begeleiding door coaching op locatie

1-op-1 persoonlijke coaching

Online bezig zijn met gezondheid en vitaliteit kan heel prettig zijn, maar misschien vind jij het ook fijn om wat jouw bezig houdt face-to-face met een coach te bespreken. Samen echt stappen zetten naar een gezonder en vitaler leven, een intensievere begeleiding gericht op jouw unieke situatie. Het kan heel prettig zijn om je coach te ontmoeten, dat kan op de locatie van je werk of een andere locatie in onderling overleg. Zie daarvoor ook de informatie over wandelcoaching. Met een vitabreak kom je in beweging.

Workshop voor gezondheid en vitaliteit

Workshops over gezondheid en vitaliteit worden in-company gegeven of in de trainingsruimte te Capelle aan den IJssel. De grote van de groep is minimaal vier deelnemers en 2 uur. Workshops worden op maat gemaakt aan de hand van een gesprek over behoeften en wensen en een vragenlijst voor de deelnemers. Geïnteresseerd in een workshop? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Stoelmassage op het werk voor lichamelijke en mentale ontspanning

Programma stoelmassage

Stoelmassage op het werk is ideaal om mee te beginnen als verbetering van de gezondheid en vitaliteit gewenst is. Stoelmassage bij bedrijven zorgt voor de nodige ontspanning, zowel lichamelijk als mentaal. Op tijd kunnen reageren bij klachten die ontstaan door het werk én zelfs ter preventie van klachten die veel voorkomen als het gaat om de gezondheid en vitaliteit op het werk. 

Dagelijks bezig zijn met gezondheid en vitaliteit vanuit huis samen met een online coach hoe uniek is dat?

De nieuwe manier voor het volgen van een vitaliteitsprogramma: Online via E-learning, maar wel met de mogelijkheid tot begeleiding en ondersteuning van een persoonlijke coach én de community. Mogelijkheden genoeg, zodat aan de slag gaan met gezondheid en vitaliteit wel heel laagdrempelig wordt voor iedereen en ook flexibel ingezet kan worden als vitaliteit belangrijk is binnen een organisatie.


Gezond bezig zijn en vitaliteit is meer dan voeding en bewegen.  Er komt zoveel meer bij kijken, zoals een gezond gewicht, het omgaan en verminderen van te veel spanning & stress, ontspanning en persoonlijk leiderschap.

Meer weten over een vitabreak?

Kan mijn werkgever mij helpen als ik gewicht wil verliezen?

Gezonde voeding gezond op gewicht

Beweeg ik wel genoeg?

(starten met) meer bewegen

Hoe kan jij jezelf motiveren naar succes?

 persoonlijk leiderschap 

Wat kan ik doen aan een burn-out?

Spanning, stress en burn-out